top of page

Happy New Year everybody!

Lieve allemaal,

2014 is in een razendsnel tempo voorbij gevlogen. Het jaar dat ik ivm bezuinigingen mijn baan kwijtraakte na 15 jaar in de Gesloten Jeugdzorg te hebben gewerkt. Maar vervolgens ook het jaar waar ik de keuze maakte om voor mezelf te beginnen en samen met Gertjan Visser ons bedrijf Catch A Fly - Beeldmakers /film/foto/styling te starten. Het jaar waar we met Catch A fly een fijne samenwerking zijn aangegaan met Viking Entertainment BV maar ook met Kikks entertainment management en RVM Productions en Controlfreex. Het jaar waar ik in samenwerking met Kim van der Zwan veel gezellige & toffe Catch A Kid fotoshoots heb mogen verzorgen. Het jaar waarin ik trotse eigenaresse werd van The Mobile PhotoBooth , waarvoor al mooie plannen liggen met het oog op 2015. Het jaar waar ik afscheid nam van dierbare mensen. Het jaar waarin ik stopte met How About Eve . Het jaar waarin ik nog meer verdieping vond op spiritueel vlak (intuïtie is een groot goed)..... Het jaar waarin ik 2 mooie videoclips en een single uitbracht. Het jaar waarin ik nog bewuster ben geworden van het feit dat gezondheid, familie en ware vriendschap boven alles staan. Het jaar van nieuwe ontmoetingen, nieuwe plannen en nieuwe samenwerkingen... Het jaar van het organiseren /stylen van mooie creaties & fotoshoots voor verschillende artiesten & bands.

Als ik terugkijk op 2014 was het een bijzonder mooi, leerzaam en succesvol jaar. Ik heb enorm veel zin in de toekomstige plannen op creatief vlak, maar ook de nieuwe start op muzikaal vlak met een nieuwe band.

Ik wens jullie kracht op momenten die moeilijk of zwaar zijn..., geluk, liefde, zelfreflectie, geduld, openheid, mooie & nieuwe ontmoetingen, het creëren van kansen, bewustzijn, muziek & nog meer muziek, tevredenheid en vooral veel humor!

May all your dreams come true,

X Elles

Naamloos-1.jpg


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page