top of page

The Mobile PhotoBooth & huiskamerconcerten?

Een tijdje geleden ben ik trotse eigenaresse geworden van een echte retrocaravan uit 1960! Het idee onstond om een Mobile Photobooth te maken om mijn liefde voor fotostyling, sfeerthema's & live-muziek te combineren. Een nieuw concept werd geboren en ik ben al een tijdje bezig om de caravan helemaal in sixties/seventies-stijl op te pimpen! Mijn moeder maakte gordijntjes ( wat zou ik zonder mijn moeder moeten?!) en de afgelopen maanden heb ik veel winkeltjes afgestruind om de juiste spullen te verzamelen om de Photobooth geheel in stijl te kunnen afmaken! Superleuk om te doen! Op een verfje na is de caravan bijna klaar om alle festivals des lands te bestormen! Tot mijn vreugde is de Mobile Photobooth al 15 x geboekt en het jaar is nog maar net begonnen!:) Wat is er nou leuker om ook muziek hierbij te betrekken? Het plan is om met mijn nieuwe band naast de lopende optredens ook akoestische caravan(huiskamer)concerten te gaan geven.

Een bijzondere, intieme & gezellige gelegenheid!

Omdat ik nog niet genoeg hobbies heb (haha) ben ik zelf ook maar meteen een website gaan bouwen en zie hier het resultaat!

Stuur me gerust een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden:)

Liefs Elles

10947200_10204805273788965_7309009929437430396_n.jpg


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page