top of page

Stu stu studio time!!


Goed nieuws!! In juli duik ik samen met The State Sinners de studio in van Gabriel Peeters (Uncle Gabe's studio Eindhoven) om een paar eigen nummers op te nemen. We hebben een hoop mooie dingen geschreven de afgelopen maanden en gaan de komende tijd benutten om de mooiste liedjes eruit te pikken, te verfijnen en op te nemen. Verder ben ik momenteel bezig met het schrijven van een liedje over een heel geliefd familielid die momenteel hard aan het knokken is tegen kanker. Ook deze song zal ik binnenkort gaan opnemen in de studio. Producer George Konigs van Soundvision Studio Arnhem zal hier samen met mij aan gaan werken dus dat wordt ook heel mooi...Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Elles


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page