top of page

Liedje Destiny Tegen Pesten nu online!!

Afgelopen maart kwam ik in contact met Destiny, een hele bijzondere 12-jarige dame. Ze schreef een tekst over het onderwerp pesten. Het liedje was nog niet af , of ik haar hiermee wilde helpen. Ik was direct onder de indruk van haar mooie stem & lieve persoonlijkheid. 12 jaar oud en dan al met zoveel bezieling kunnen zingen...Wauwww. Samen hebben we er 4 avonden gewerkt om tot een prachtige song te komen! We zijn best trots op en vinden het liedje zo mooi dat besloten is om het op te nemen in een professionele studio. Dat hebben we inmiddels gedaan in Sound Vision Studio bij George Konings. We zijn superblij met resultaat en hopen dat jullie het clipje onder de aandacht willen brengen door het delen. Pesten moet Stoppen! x Elles


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page