top of page

New song & videoclip!

Stel dat je vandaag te horen zou krijgen dat er kanker ontdekt is in je lichaam. Wie zou jij bellen om het te vertellen? Een paar maanden geleden kreeg ik een telefoontje van de vriendin van mijn neef. Ik had hen al een hele tijd niet gesproken en was blij verrast iets van haar te horen. Helaas met slecht nieuws. Mijn neef heeft diezelfde dag te horen gekregen dat hij kanker heeft. Thuis gekomen, zittend op de bank keken ze elkaar aan. Wie gaan we bellen? Wie gaan we het vertellen? Mijn neef zei tegen zijn vriendin; we moeten Elles bellen om haar in te lichten...' Dat raakte me enorm. Ik stelde mezelf de vraag; Wie zou ík bellen als ik dit vreselijke nieuws zou krijgen? Ik schreef ( in samenwerking met Mark de Grauw) een lied voor mijn neef en zijn vriendin. Over hun liefde voor elkaar.

Dankjewel lieve Mark De Grauw George Konings Rino Kapel en Gertjan Visser voor de fijne & bijzondere samenwerking die dit liedje tot een prachtig cadeautje maakte voor mijn neef en zijn vriendin.


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page