top of page

LIVE @Veronica's Countdown Cafe!


Afgelopen vrijdag 30 oktober waren was ik samen met mijn band The State Sinners LIVE te horen in COUNTDOWN CAFE! Een bijzonder moment voor ons omdat we voor het eerst ons eigen werk de ether in mochten slingeren! We hebben 3 eigen songs laten horen ( Blame, It's A Sin & Smartphones) en 1 song van Bonnie Raitt (love sneakin' up). Alles terug te beluisteren in I-Tunes Podcast van Veronica. Kees & Dennis bedankt!! Het was een feestje!:)

Op Youtube onder THE STATE SINNERS kun je nu alle 4 de liedjes beluisteren die we hebben gespeeld in Veronica's Countdown Cafe. Op de website van Veronica's Countdown cafe is nu onze nieuwe song BLAME ook te zien en te beluisteren.Het nummer gaat over verlies; van een dierbare, van een relatie of van gezondheid. Over het accepteren van verlies, verder gaan en met liefde terugkijken.

Tekst: Mark de Grauw/Ralph Buttner & Elles Springs Muziek: Mark de Grauw


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page