top of page

Terugblik 2015

Lieve allemaal,

2015 is in een razendsnel tempo voorbij gevlogen.

Het jaar dat ik mijn eigen bedrijf Elles Springs Sounds & Concepts opbouwde en mijn eerste officiële klus in de Jeugdzorg kreeg tot 2017!

Muziekles geven aan jongeren.

Mooier 'werk' is er niet...!

Het jaar waarin ik in samenwerking met Team Kanjers Elst 'De Muzikale Reis' organiseerde.

Een muziekavond in een vol theater met topartiesten met als doel geld in te zamelen voor het KWF.

Trots op het mooie eindbedrag!

Het jaar waarin ik samen met mijn creatief partner Gertjan Visser voor ons bedrijf Catch A Fly - Beeldmakers verschillende mooie shoots mocht doen voor o.a artiesten van Viking Entertainment. Blizzert, MmooZz, Chris Hordijk, verschillende gezinnen en 20 juffen enz.

Het jaar waarin ik met mijn retrocaravan The Mobile PhotoBooth verschillende festivals, bruiloften en andere mooie feestjes mensen even terug mocht nemen in de tijd. Retrostijl!! Wel gehoopt maar niet gedacht dat ik met The Photobooth zo druk zou zijn:)

Het jaar waarin ik m'n nieuwe band

The State Sinners lanceerde en verschillende mooie optredens mocht doen waaronder Veronica's Countdown Café.

Het schrijfproces dat lange tijd stil lag kwam weer op gang!! Mooie liedjes opgenomen in The Uncle Gabe Studio waarvan binnenkort de eerste videoclip en singlerelease!

Het jaar waarin ik weer bewuster ben geworden van het feit dat gezondheid, familie en ware vriendschap boven alles staan.

Het jaar van afscheid nemen.......

van nieuwe ontmoetingen,

nieuwe plannen en nieuwe samenwerkingen.

Als ik terugkijk op 2015 was het een bijzonder mooi en succesvol jaar.

Boven alles ben ik erg dankbaar voor mijn mooie gezin.

Meer rijkdom is er niet.

Ik wens jullie kracht op momenten die moeilijk en/of zwaar zijn..., geluk, liefde, zelfreflectie, geduld, openheid, mooie & nieuwe ontmoetingen, het creëren van kansen, bewustzijn, muziek & nog meer muziek, tevredenheid en vooral veel humor!

May all your dreams come true,

CHEERS!

X Elles


Comments


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page