top of page

Solo- Album on the way...


De afgelopen maanden ben ik druk geweest (in samenwerking met verschillende muzikanten) met het schrijven van nieuw materiaal voor mijn aankomende solo cd-album. De komende periode worden de liedjes afgemaakt en zullen vervolgens ook de opnames plaatsvinden bij niemand minder dan producer George Koningsvan Soundvision Studio in Arnhem! Tot die tijd blijven we schrijven maar de volgende songs zullen in ieder geval op het album komen; * Sixty days * Love me * Kings & Warriors * You still move me * Lines on my face * This ain't no game * Boom, goes my heart * Crazy chicksong Ik heb ontzettend veel zin in om dit alles in een mooie vorm te gieten! I'll keep you posted !;-) ‪#‎americana‬/pop/blues/folk & jazzy shizzle

Liefs Elles


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page