top of page

Schrijf & opnamesessies

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het schrijven van nieuw werk voor zowel mijn aankomende solo-album als voor mijn band The State Sinners. Het creatief proces draait op volle toeren en er liggen een paar mooie songs om vast te leggen. Dit zal ik gaan doen in samenwerking met niemand minder dan producer George Konings van Sound Vision Studio in Arnhem! De liedjes die op mijn cd-album komen zijn geschreven met o.a Caroline Kamp, Vick Gorelikow, Gertjan Visser, George Konings, Mark de Grauw, Jeroen A Van Riet (my Favorite Scar & Into the Arcane). Verder lopen er nog wat leuke dingen waarvan ik hoop daar later over te kunnen vertellen hier! Al met al zijn het drukke tijden maar ik geniet enorm van al het moois en kan niet wachten om dit met jullie te delen. P.s vergeet ik nog te zeggen dat de lancering van de kersverse single & videoclip van The State Sinners heeeeeeeeel binnenkort zal plaatsvinden...

Liefs, Elles


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page