top of page

Aankondiging cd-release REVEAL

De Arnhemse singer-songwriter Elles Springs presenteert in de grote zaal van Luxor Live haar nieuwe album met de naam Reveal. Meer dan ooit tevoren geeft Elles zich bloot op dit album, zowel in beeld als in geluid. Al vanaf 2001 bestormt Elles de nationale podia, met de Elles Springs Band, de all female formatie How About Eve en sinds eind 2014 met The State Sinners. Het grote publiek maakte kennis met Elles bij haar deelname aan The Voice of Holland in 2012. In het najaar van 2015 neemt Elles het nummer “Unfamiliar Road” op, een lied dat zij schreef over en voor haar neef die ongeneeslijk ziek bleek. Het nummer vormt de opmaat tot de CD die nu verschijnt, gezien de puurheid in zowel tekst en muziek. Het lied geeft Elles nieuwe inspiratie en ideeën voor songs stromen binnen. Al snel ontstaat het idee om een solo-album te maken en nu, nog geen jaar later, is het album Reveal het resultaat. Reveal staat voor onthullen, openbaren, blootleggen. En dat is precies wat Elles met deze verzameling nummers doet. Hier staat een vrouw die zichzelf is en trots op zichzelf is. De teksten zijn persoonlijk, de muziek ontdaan van onnodige opsmuk. Het resultaat is een album met eerlijke, pure en kleine liedjes met een country-feel. Elles werkte op dit album samen met de Canadese singer-songwriter Shannon Lyon, Caroline Kamp & Mark de Grauw (The State Sinners), Timo Somers (Vengeance & Delain) zangeres Lana Wolf (The Country Legends) , Jeroen van Riet (My Favorite Scar) en zanger Ralph Buttner (Wilson). Het album Reveal is opgenomen in Sound Vision Studio Arnhem o.l.v producer George Konings.

KAARTJES ZIJN NU VERKRIJGBAAR! via www.luxorlive.nl


Recent nieuws
Archive
Volg mij
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page